Advertenties

Voor elk concert maken wij een mooi full colour programmaboekje op A5 formaat. Dit programmaboekje wordt uitgereikt aan alle bezoekers van een concert en aan de musici en koorleden. U kunt hierin adverteren en heeft daarmee een groot en interessant bereik.

Indicatie tarieven, oplage 500 resp 1.000:
1 pagina (A5) staand : € 200 resp € 350.
1/2 pagina (A6) liggend : € 100 resp € 175.
1/4 pagina (10 x 7 cm staand) : € 50 resp € 100

De website van Toonkunst Gouda wordt goed bezocht, zowel door de leden als door bezoekers van de concerten. Wij bieden interessante mogelijkheden voor naamsvermelding op onze website met doorlinks naar uw website. Omgekeerd zijn wij ook geïnteresseerd in mogelijkheden om via uw site onze concerten onder de aandacht te brengen.

Voor de concerten geven wij toegangsbewijzen uit in de vorm van eTickets, die de bezoekers zelf kunnen afdrukken en tonen bij de ingang van de kerk of concertzaal. De tickets zijn op A4-formaat en geven de mogelijkheid om een logo of kleine advertentie te plaatsen met een breedte van 5 cm en een hoogte van 3,75, 5 of 6,75 cm. Omdat dit ticket regelmatig wordt gezien heeft uw naamsvermelding een hoge attentiewaarde. Tarieven zijn afhankelijk van het aantal uitgegeven tickets en zullen vanaf  € 0,15 per vermelding per uitgegeven ticket bedragen.

Heeft u belangstelling, mail dan naar pr@toonkunstgouda.nl of penningmeester@toonkunstgouda.nl.
Wij nemen dan contact met u op.
U kunt ook een bericht versturen via de knop Contact hierboven. 

Let op: uw advertentie moet minimaal 5 weken vóór de concertdatum in ons bezit zijn en de vermelding op het eTicket minimaal 8 weken voor de concertdatum omdat de uitgifte van de tickets vanaf 7 weken voor de concertdatum begint.

Met vriendelijke groet,
Penningmeester Toonkunst Gouda
Ger Bosch
penningmeester@toonkunstgouda.nl